Hoe ziet de toekomstige situatie er uit?

Een Artist Impression is eigenlijk gewoon een ander woord om een 3D Render te beschrijven die sfeer uitstraalt en aantrekkelijk is om naar te kijken. Artist Impressions worden veelal gebruikt voor het marketen en verkopen van woningen, appartementen, commerciele gebouwen en vrijwel elk voorgesteld ontwerp van bouwprojecten. De bedoeling is om te laten zien hoe de toekomstige situatie er uit zal zien. Kortom, een ideale manier om een project te bekijken dat nog niet gerealiseerd is.

Een visueel hulpmiddel

Verkopen van een lege kavel of een product nog in ontwerpfase kan een moeilijke opgave zijn. Proberen om uw visie over te brengen aan potentiële kopers zonder visuele hulpmiddelen is daarom ook niet gemakkelijk. Dat is wanneer een 3D rendering of Artist Impression kan helpen!

Van ontwerp naar impression

Artist Impressions worden ook veelal gebruikt om een project in 3D te visualiseren gedurende de ontwerpfase om ontwerp- en constructiekwesties aan te passen voor het begin van de bouw. Dit kan enorme uitgaven besparen in de uitvoeringsfase, omdat eventuele problemen al opgevallen zijn. Artist Impressions zijn ook een handige manier om te helpen bij het selecteren van kleuren en materialen.