Artist Impressions zijn de sleutel tot vastgoedmarketing

3 maart 2022 | Bron: publicservices.co.uk

Artist Impressie

Vastgoedontwikkelaars, architecten en woningbouwers hebben al geruime tijd het potentieel ingezien van het gebruik van artist impressions van hun ontwerpen, concepten en eigendommen om potentiële investeerders en klanten te werven. Zelfs makelaars kunnen profiteren van de voordelen die vastgoed CGI (Computer Generated Imagery) kan bieden.

3D CGI-technieken bieden een levensvatbaar alternatief voor traditionele fotografie:

Architecturale illustraties geven je een voorsprong

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, de kosten van vastgoedontwikkeling voor huisvesting, commerciële of recreatieve doeleinden zijn immens. Het is begrijpelijk dat er druk is om het investeringsrendement zo snel en winstgevend mogelijk te realiseren.

Maar hoe overtuig je de aspirant-koper van of investeerder in jouw product (huis, eigendom, interieur, etc.) om afstand te doen van zijn geld als het product nog niet geproduceerd is?

Het antwoord is natuurlijk om een ​​artist impression of architecturale illustratie van het pand te maken.

Met behulp van ultramoderne systemen, evenals een groot deel van de vaardigheid en verbeeldingskracht, kunnen CGI-artiesten een realistische artistieke impressie creëren van de buitenkant en het interieur van uw eigendom die u kunt gebruiken in uw verkoop- en marketingpresentaties.

Architecturale illustraties kunnen ruim voor de voltooiingsdatum van het project worden geproduceerd, zodat u uw marketingplannen kunt opstellen en kunt beginnen met verkopen voordat het onroerend goed klaar is.

Uit de meest schaarse opgaven of gedetailleerde bouwtekeningen met materiaalspecificaties kan een hoogwaardige artist impression worden gemaakt. Bij de verkoop van een ontwikkelingsconcept kan dit tijd en geld besparen bij het aantrekken van vastgoedinvesteerders en kan dit vaak het uiteindelijke projectontwerp bepalen.

CGI creëert interieurs met flair en flexibiliteit

Of u nu een binnenhuisarchitect, winkelinrichter, woningbouwer of projectontwikkelaar bent, uw verkoop- en marketinginspanningen kunnen profiteren van hoogwaardige artist impressions van uw interieur.

Net als bij architecturale illustraties van exterieurs, kunnen interieurvisualisaties worden gemaakt met fotorealistische kwaliteit om uw klanten te overtuigen van het potentieel van het project en uw referenties. Ze kunnen ook worden gemaakt van eenvoudige of gedetailleerde instructies.

Naast de tijd- en kostenvoordelen die gepaard gaan met artist impressions, geven interieurontwerpen die zijn gemaakt met CGI-technieken flair en flexibiliteit aan uw presentaties, waardoor u individuele afwerkingen, meubels en stemmingen kunt creëren. U kunt tijdens het ontwerp- en ontwikkelingsproces ook dingen aanpassen aan de voorkeuren van uw klant.

Animatie voegt aantrekkingskracht toe

Stilstaande beelden die zijn gemaakt op basis van artist impressions en architecturale illustraties hebben hun plaats, maar in deze moderne wereld van video en bewegend beeld trekt niets zo de aandacht of voegt er iets aantrekkelijks aan toe zoals een rondgang of doorloop van uw project.

Animaties stellen de potentiële koper of investeerder in staat om dingen vanuit alle hoeken te bekijken en een gevoel te geven voor de schaal en kwaliteit van uw project.

Bij grote projecten, zoals woningbouwprojecten, neemt een fly-round uw publiek mee op een rondleiding door het gebied en de voorzieningen, waardoor een gevoel van plaats en spanning ontstaat.

Voor individuele projecten, zoals een woning of bedrijfsinterieur, biedt een walk-through een virtuele rondleiding vanaf de ooghoogte van de kijker en informeert en enthousiasmeert de potentiële koper en investeerder.

Videobestanden van fly-rounds en walk-throughs kunnen worden gebruikt in een breed scala aan materiaal voor vastgoedmarketing, waaronder internet-, verkoop- en kioskpresentaties met professionele voice-overs en soundtracks.