Plattegrond op maat

2D&3D

Plattegronden zoals u ze nergens anders ziet. Helemaal uniek en de mogelijkheden zijn praktisch eindeloos. Communiceer uw project zonder beperkingen in uw ontwerp en dat voor een betaalbare prijs!

3D Plattegrond Woning

100% op maat en eindeloze mogelijkheden

Unieke plattegronden volledig op maat gemaakt. Is een “standaard” gemaakte plattegrond niet voldoende om de aandacht te trekken voor uw unieke project? Geef uw wensen door en ik creëer uw plattegrond met creatieve elementen zoals meubels en tuinonderdelen die u niet vindt in de beperkte “Floorplanner”.

Kleuren en texturen van vloeren en muren kunt u helemaal naar wens aangeven en daar zitten visueel praktisch geen beperkingen aan!

Voordelen van een op maat gecreëerde plattegrond

  • Uniek ontwerp dat zich onderscheid van de rest
  • Praktisch onbeperkte mogelijkheden
  • Accurate weergave van uw project
  • Vloeren en muren, zoals kleuren en texturen zijn aanpasbaar zoals u het voor u ziet
  • Vormen van muren en tuinen zijn niet beperkt en volledig aan te passen naar de werkelijke situatie
  • Onbeperkte mogelijkheden tot meubels en andere elementen die niet in “Floorplanner” te vinden zijn

2D Plattegrond

2D Plattegronden zijn tekeningen die de indeling van een huis of een woning van bovenaf toont. 2D Plattegronden illustreren de locatie van muren, ramen, deuren en trappen, evenals vaste installaties zoals sanitair, keukenkasten en apparatuur. De materialen zoals muurkleuren en deur/kozijnkleuren zijn hier niet in opgenomen.

Een plattegrond wordt meestal op schaal getekend en geven de kamertypes, de kamerafmetingen en de muurlengtes aan. Daarnaast kunnen ze ook meubelindelingen laten zien en buitenruimtes bevatten. Een goede en ook een goedkopere manier om snel idee en inzicht in de ruimtes te krijgen.

2d plattegrond woning
Plattegrond Nieuwbouw
3D Plattegrond Woning

3D Plattegrond

Een 3D plattegrond is een tekening die de lay-out van een huis of een woning in 3D van bovenaf weergeeft. In tegenstelling tot een 2D plattegrond, bevat een 3D plattegrond een perspectief waarmee je de grootte en opmaak van een ruimte gemakkelijker kunt begrijpen.

Ze bevatten meestal details zoals ramen, deuren, vloeren en vaste installaties zoals badkamer- en keukenapparatuur. Ze kunnen ook meubels bevatten om de schaal van een kamer te illustreren en hoe deze kan worden ingericht. Zij worden daarom vooral gebruikt bij architectuur- en interieurontwerp projecten.

Een aantal voorbeelden van plattegronden