Project:

The Tavern


Bekijk het project hieronder

Ontdek de unieke Artist Impressions van BouwImpression.nl voor het spraakmakende project The Tavern, gerealiseerd door New Elements.

Stel je voor: comfortabel wonen in een stadse wijk doordrenkt van historie. Dat is precies wat je kunt verwachten in dit betoverende deel van Tilburg.

Gelegen op een uiterst centrale locatie, temidden van het culturele hart met het Textielmuseum, Museum de Pont en het gezellige Wilhelminapark op loopafstand. Ook de trendy spoorzone, het centraal station en het bruisende stadscentrum met al zijn voorzieningen liggen binnen handbereik. Hier komt alles samen, een stukje stad om trots op te zijn!

De Goirkestraat, van oudsher een van de meest statige straten van de stad, staat bekend om zijn prachtige monumentale panden. De rijke textielgeschiedenis van Tilburg is hier terug te zien in de vele karakteristieke gebouwen. Een van deze juweeltjes is “The Tavern”, een pand vol karakter. Achter de charmante gevel schuilt een oase van rust en ruimte. Hier vind je de ideale combinatie van authentieke elementen en hedendaags wooncomfort. Na de transformatie zal dit schitterende pand meer allure hebben dan ooit tevoren.

Art Impression Art Impression

Artist Impressions voor New Elements: Een Samenwerking met BouwImpression.nl

In de wereld van vastgoedontwikkeling is het essentieel om visies en concepten tot leven te brengen, nog voordat de bouw daadwerkelijk van start gaat. Dit is precies waar Artist Impressions hun waarde bewijzen. Voor New Elements, een vooraanstaand bedrijf in de vastgoedsector, was het vinden van de juiste partner om deze visualisaties te realiseren cruciaal. En zo ontstond de vruchtbare samenwerking met BouwImpression.nl.

New Elements staat bekend om zijn innovatieve en vooruitstrevende projecten. Elk project draagt een uniek stempel en weerspiegelt een visie die verder gaat dan louter bakstenen en mortel. Voor zo’n bedrijf zijn standaardimpressies niet voldoende. Ze hadden visualisaties nodig die hun innovatieve ideeën recht deden, die elke nuance en elk detail van hun ontwerpen vastlegden. BouwImpression.nl, met hun expertise en ervaring in 3D visualisatie, was de perfecte match.

Verkoopbrochure New Elements tevens gerealiseerd door BouwImpression.nl

Brochure Vastgoed
Bekijk de verkoopbrochure
Plattegrond Nieuwbouw

3D Artist Impressions