Missie en strategie

Topkwaliteit en tevredenheid van de opdrachtgever zodat de klant overtuigd is!

Het is mijn missie om kwalitatieve en succesvolle digitale uitingen te creëren voor de opdrachtgever zodat zij hun klanten kunnen overtuigen van de waarde van hun projecten.

Om tot een overtuigend en topresultaat te komen heb ik korte lijntjes in mijn communicatie. Ik sta klaar wanneer het nodig is en ben zelf pas tevreden wanneer de opdrachtgever er zelf genoeg vertrouwen in heeft om het eindresultaat te willen presenteren aan haar klanten. Voornamelijk zet ik de puntjes op de “i” omdat elk detail ertoe doet.

Omdat het in de bouwbranche belangrijk is om te innoveren en te groeien, wil ik graag meegroeien en meedenken om zo tot effectieve digitale afbeeldingen te komen die leiden tot succesvolle projecten.

Opdrachtgevers

Ik ben werkzaam voor verschillende soorten bedrijven.

Grote en kleine bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten, makelaars, reclamebureaus, interieur designers en particuliere huizenbouwers.

Door mijn veelzijdigheid en lange ervaring in het voorzien van digitale uitingen kan ik mijn diensten aanbieden aan verschillende ondernemingen. Hierdoor kan ik “All-in” diensten aanbieden die het proces van Artist Impressions en andere digitale uitingen volledig ontzorgen.

Mijn persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij het project zorgt voor het hoogst mogelijke resultaat. Daarom vind ik een goede relatie met de opdrachtgever essentieel.

Hiernaast (of onder) een greep uit mijn opdrachtgevers.