Projecten

Art Impression

The Tavern

Cultureel erfgoed. Ontdek de unieke Artist Impressions van BouwImpression.nl voor het spraakmakende project The Tavern, gerealiseerd door New Elements. Een uitdagend project met oog voor detail van oude elementen naar nieuwe woningen.

Visualisatie 50 plus woningen

Appartementen Hoensbroek

BouwImpression.nl heeft met verfijning en aandacht voor detail en aantrekkelijke uitstraling, aslook nauwkeurigheid, meerdere 3D Artist Impressions van luxe appartementen aan de Juliana-Bernhardlaan in Hoensbroek gerealiseerd.

Artist Impression

Laadpalen

In het streven naar een groenere en duurzamere toekomst spelen laadpalen en de bijbehorende visualisaties een gezamenlijke rol bij het inspireren van een breder publiek en het creëren van acceptatie voor de verschuiving naar elektrische mobiliteit.

Art Impression

Bedrijfsunits Orionpark

Het project Orionpark voor Liessent B.V. waarin 20 moderne en duurzame bedrijfsunits worden uitgelicht. Het project combineert esthetiek met duurzaamheid, en illustreert de toekomstvisie van Liessent B.V. ontwikkeling.

Artist Impressie Nieuwbouwwoning

Woning Ridderkerk

In opdracht van een particulier heeft Bouwimpression.nl vier Artist Impressions gecreëerd voor nieuwbouwwoningen te Ridderkerk. Het zijn uiteindelijk 5 Artist Impressions geworden. Drie Exterieur Impressions en twee interieur Impressions.

Artist Impression Nieuwbouw 3 onder 1 kap

Nieuw Straatbeeld te Brakel

BouwImpression heeft in samenwerking met vastgoedontwikkelaar LT Bouwmanagement vijf Artist Impressions gecreëerd, die de toekomst van de straat "Wilheminalaan te Brakel" in een nieuw licht zetten.

Reitsma Bouw Morgen Wonen

Morgen Wonen

BouwImpression heeft de woningen gevisualiseerd tot een 3D Artist Impression. Door middel van een Artist Impression wordt het ontwerp van de woningen in 3D weergegeven, wat bijdraagt aan de verkoopbaarheid en het succes van het project.

Koenenbouw Artist Impressie

XXL woningen

Om potentiële kopers een realistische indruk te geven van de woningen, heeft Koenenbouw samengewerkt met BouwImpression.nl. Zij hebben 3D Artist Impressions gerealiseerd die de woningen tot in het kleinste detail weergeven. Hierdoor krijgen kopers een gedetailleerd en nauwkeurig beeld van wat ze kunnen verwachten.