Uitgelicht: BouwImpression.nl creëert realistische 3D Impressions voor XXL woningen van Koenenbouw

Datum: 08-05-2023 Bron: BouwImpression.nl

In de populaire woonwijk Delftlanden in Emmen zullen binnenkort 2 indrukwekkende XXL woningen worden opgeleverd door Koenenbouw. Deze woningen zijn speciaal ontworpen om aan de groeiende vraag naar ruime en luxueuze woningen te voldoen. Met een oppervlakte van meer dan 200 vierkante meter en een hoogwaardige afwerking, bieden de woningen een comfortabele en stijlvolle woonbeleving.

Om potentiële kopers een realistische indruk te geven van de woningen, heeft Koenenbouw samengewerkt met BouwImpression.nl. Zij hebben 3D Artist Impressions gerealiseerd die de woningen tot in het kleinste detail weergeven. Hierdoor krijgen kopers een gedetailleerd en nauwkeurig beeld van wat ze kunnen verwachten.

De woningen zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en energiezuinigheid. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en er is veel aandacht besteed aan de afwerking en het interieur. Zo zijn de woningen voorzien van een luxe keuken en een ruime badkamer met moderne apparatuur.

Koenenbouw is een betrouwbare partner in hoogwaardige woningbouwprojecten en heeft met deze XXL woningen opnieuw bewezen kwaliteit te leveren. Dankzij de realistische 3D Impressions van BouwImpression.nl kunnen potentiële kopers alvast een kijkje nemen in hun toekomstige droomwoning.

https://www.koenenbouwemmen.nl/nl/projecten/detail/emmen-delftlanden-15-xxl-woningen

Koenenbouw Artist Impressie
Koenenbouw Artist Impressie
Koenenbouw Artist Impressie

BouwImpression.nl brengt XXL woningen van Koenenbouw tot leven